DENEMEM SINAVLARI ANALİZLERİ YAPILDI

14 şubat 2024 Tarihinde yapılan toplantıyla her öğrencinin, sene başında seçilmiş sınıf koçları  tarafından, akademik gelişiminin yakından takip edilerek izlendiği, rehberlik ve yönlendirme çalışmalarının yapıldığı, veli -okul- öğrenci iletişimi açısından köprü vazifesi gören koçluk sistemi ile öğrencinin her türlü danışmanlık ihtiyacının karşılandığı velilelerimizle paylaşıldı.

Deneme sınavı sonuçları rehberlik servisi tarafından değerlendirilmekte ve önceki sınav sonuçları ile karşılaştırmalı analizler öğrencilerimize karne olarak online paylaşılmaktadır. Bu analizlerde öğrencilerimiz boş bıraktıkları veya yanlış cevapladıkları soruların  hangi konularda yoğunlaştığını görebilmekte ve eksiklerini daha kolay tamamlayabilmektedir.

11-12-202215-12-2022

Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 16.02.2024 20:16 - Görüntülenme: 31