'SESSİZ DİLİMİZ 'konulu sınıf etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Sosyal beceriler; kişiler arası etkileşimin ve belirli bir sosyal durum ya da bağlamın gerektirdiği davranışları yerine getirmeyi ve bunun sonucunda başarılı sosyal etkileşimi ve olumlu sosyal sonuçlar elde edilmesini sağlayan öğrenilmiş davranışlardır. Etkili iletişim becerileri kapsamında yazılı iletişim, sözlü iletişim kadar sözsüz iletişim unsurlarının da doğru ve yerinde kullanılması önemlidir. Beden dilini iyi analiz etmek ve etkin kullanmak, etkili bir iletişim kurabilmek açısından öğrenilmesi ve geliştirilmesi gereken bir beceridir, bu amaçla 10-A/B/C/D/E Sınıf öğrencilerimize Okul Rehber öğretmeni Zafer SERİN tarafından 'SESSİZ DİLİMİZ 'konulu  sınıf etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

04-01-202304-01-202304-01-2023

Yayın: 04.01.2023 - Güncelleme: 04.01.2023 11:12 - Görüntülenme: 410