Nis

Hutbe Okuma Yrrışması'nda Öğrencimiz Muhammed Emin YILMAZ bölge birincisi olarak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen meslek dersleri öğretmenlerimize ve Türk Dili  ve Edebiyatı öğretmenimiz Cumali YILDIRIM hocamıza çok teşekkür ederiz.

Mrt

İl VE İlçe şube müdürlerimizin,emekli öğretmenlerimizin, kurum müdürlerinin, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile büyük bir iftar organizasyonu gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz iftar öncesi şiir,marş ve ilahiler söyleyerek ortamı daha da güzelleştirdiler. Organizasyonda emeği geçen başta okul müdürümüz Zekeriya BOZMAZ, müdür yardımcıları Yusuf ÖZEN ve Mehmet Akif ÇİÇEK'e, Hacı Bayram ÇELİKALP hocamıza, sponsor olan hayır sahiplerine, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Tarih öğretmenleri öğrencilerimizle birlikte asılsız ermeni iddiaları ile ilgili pano hazırladılar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

Yardıma muhtaç aileleri ve ihtiyaçlarını tespit etmek için okulumuzda ''Ramazan Soframızda Kardeşlik Olsun'' projesi yapıldı. Okulumuz idarecileri, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri tarafından aileler tespit edilerek ramazan öncesi ihtiyaçlar ailelere teslim edildi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Rabbim yaptığımız ve yapacağımız bütün yardımları kabul etsin .

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Behçet BAKIR okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Müdürümüz sınıflarımızı gezerek öğrencilerimizle sohbet ettiler. Öğretmenler odasında öğretmenlerimizle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürümüz eğitim öğretim ile ilgili birçok paylaşımda bulunarak eğitim çalışanlarımıza teşekkürlerini ilettiler. Ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ock

Güven Manavı projemiz ile amacımız öğrencilerde güven, dayanışma ve paylaşma farkındalığı oluşturmaktır. Hiçbir görevlinin olmadığı manavda öğrenciler kasaya para bırakarak istediği meyveyi alabilmektedir.

Ock

Öğrecilerimizin mescid ve namaz konusunda hijyen farkındalığını oluşturmak için Askıda Çorap uygulaması başlattık. Bu proje sayesinde öğrencilerin kirli ve yırtık çoraplarla mescide girmesi önlenmiş, mescidin daha temiz olması sağlanmıitır. Çoraplar ücretsiz olarak öğrencilere sunulmuştur.

Ock

Mesleki yarışmaların her dalında okulumuz öğrencileri il birincisi olmuşlardır. Karne Töreni'nde il birincisi olan öğrencilerimize ve her kademede akademik anlamda birinci olan öğrencilerimize ödülleri verildi. Okulumuza birincilik kazandıran ve başarılı olan bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz. Rabbim sayılarını arttırsın.

Ara

GENÇ SADA KURAN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI'nda Okulumuz öğrencisi Ahmed KİNNİ Malatya birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman GÜDER'in yarışmada görev alan ve yarışan bütün ekibi Belediyenin sosyal tesislerinde ağırlaması hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ara

Ezan okuma yarışmasında öğrencimiz Ali ÖZALP Malatya birincisi olmuştur. Hafızlık yarışmasında Öğrencimiz Sad RİHAVİ Malatya birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Ara

Okulumuz öğrencisi Muhammed Emin YILMAZ Hutbe yarışmasında Malatya birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

12. Sınıf öğrencilerimize YKS kampı yapıyoruz. Katkı sunan HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE KUTLADIK. 100. YIL KUTLU OLSUN

Ekm

Yeşilyurt Kızılay Gençlik Merkezi tarafından okulumuzda Ruh sağlığı semineri verilmiştir. Katkılarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ekm

2023 LGS puan üstünlüğüne göre ilk 10 öğrencimize aylık burs veriyoruz. Öğrencilerimize burs imkanı sağlayan bütün paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz.