Ekm

Yeşilyurt Kızılay Gençlik Merkezi tarafından okulumuzda Ruh sağlığı semineri verilmiştir. Katkılarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ekm

2023 LGS puan üstünlüğüne göre ilk 10 öğrencimize aylık burs veriyoruz. Öğrencilerimize burs imkanı sağlayan bütün paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

2023 YKS de başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

"Kükremiş sel gibiyim; bendimi çiğner, aşarım;

Yırtarım dağları, enginlere sığmaz, taşarım."

Darbe düşünen tüm hainlere hatırlatırız. 15 Temmuz'u unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı. Okulumuz öğretmenler odasında gerçekleştirilen toplantıya okul müdürümüz Zekeriya Bozmaz başkanlık etti. Geniş bir gündem ile gerçekleştirilen toplantı sonrası okul idaresi tarafından öğretmen ve personele çiğköfte ikram edildi. Haziran ayı itibariyle emekliliğe ayrılacak olan ihl meslek dersleri öğretmenimiz Abdulvahap Aktaş hocamız da toplantıya katıldı. Okul müdürümüz Zekeriya Bozmaz emeklerinden dolayı Abdulvahap hocamıza teşekkür ederek hayatının geri kalan kısmını huzurlu ve mutlu geçirmesi dileğinde bulundu.

May

1965 Yılında açılan ve Malatya'nın marka değeri olan okulumuz "MAİHL MALATYA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 1965" olarak marka tescili onaylanmıştır. Okul müdürümüz Zekeriya Bozmaz'a ve fikri mülkiyet koordinatörümüz Yavuz Yıldız'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okul rehber öğretmenimiz Semine DENGEŞİK tarafından 29.12.2022 tarihinde MSU başvuruları hakkında 12. Sınıf öğrencilerimize bilgilendirme semineri yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Okul rehber öğretmenimiz Semine DENGEŞİK tarafından YKS süreci ve etkili ders çalışma yöntemleri hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.Ogrencilerimize başarılar diliyoruz

Mrt

YKS basvurularinin başladığı bu günlerde 6 Şubat 'ta meydana gelen deprem dolayısıyla okullarımızın eğitim öğretime ara vermesi sonucu okulda bulunmayan öğrencilerimize sorumlu müdür yardımcımız Yusuf ÇAKMAK, okul rehber öğretmenleri ve sinif rehber öğretmenleri tarafından tek tek ulaşılarak YKS süreci ile ilgili hatırlatmalar yapılarak başvuruları için yardımcı olunmaktadır.

Öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Mrt

Aylardır süren YKS çalışmalarında dönemi yarıladık. Hız kesmeden çalışmalarımıza kamp programı ile devam ediyoruz. Öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak ,akademik seviyelerini yükseltmek için gerçekleştirdiğimiz kış kampında etüt çalışmaları ,deneme sınavı ve rehberlik faaliyetleri gerçekleştirildi.

Ock

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından hazırlanan videolar sınıflarda öğrencilere izletildi. Afişler okul panosuna asıldı. Öğrencilerin farkındalığının oluşmasına katkıd bulunuldu.

Ock

Öğrencilerimiz sosyal sorumluluk bilinci ile Kızılay'ın  yardım malzemelerinin dağıtımında gönüllü olarak görev almışlardır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

27-28-29.12.2022 tarihleri arasında düzenlenen Okullararası Muay Thai İl Seçmesinde dereceye giren ve altın madalya getiren öğrencimiz Miraç ÖZGENEL'i ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimizden Hacı Bayram ÇELİKALP ve Çoşkun ŞAHİN'ini tebrik ederiz ve başarılarının devamını dileriz.

Ock

İyilikder (İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) ulusal ve uluslararası yardım faaliyetleri ile mazlumlara el uzatan bir bir yardım kuruluşu. Aynı zamanda eğitime verdiği destek ile de öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Başarıları ve ahlâkî değerleriyle örnek olan öğrencilerimizi dizüstü bilgisayar(6 adet) ile ödüllendirdi. Hediyeleri bizzat kendi elleriyle takdim edip ardından da öğrencilerimize mazlum coğrafyalardan kareler sunan , onları mazlumlara sahip çıkmaya teşvik eden iyilikder yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz . Allah yardımcıları olsun.

Ock

Sosyal beceriler; kişiler arası etkileşimin ve belirli bir sosyal durum ya da bağlamın gerektirdiği davranışları yerine getirmeyi ve bunun sonucunda başarılı sosyal etkileşimi ve olumlu sosyal sonuçlar elde edilmesini sağlayan öğrenilmiş davranışlardır. Etkili iletişim becerileri kapsamında yazılı iletişim, sözlü iletişim kadar sözsüz iletişim unsurlarının da doğru ve yerinde kullanılması önemlidir. Beden dilini iyi analiz etmek ve etkin kullanmak, etkili bir iletişim kurabilmek açısından öğrenilmesi ve geliştirilmesi gereken bir beceridir, bu amaçla 10-A/B/C/D/E Sınıf öğrencilerimize Okul Rehber öğretmeni Zafer SERİN tarafından 'SESSİZ DİLİMİZ 'konulu  sınıf etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.