Kas

30 Kasım 2022 çarşamba günü saat 10.00'da Malatya Milli Eğitim müdürlüğümüzün organizesi ile okulumuz öğrencileri, Altay kışlasında, Şehitlik Anıtı ve Şehitlik müzesi'ni ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz tarafından, şehitlerimiz için Kur'an okundu ve dua edildi. Cenab-ı Hak şehitlerimize rahmet eylesin.

Kas

Kasım 2022 Matematik seferberliği çalısmaıs kapsamında hazırlanan matematik panısu. Kasım ayının konusu: PARADOKS

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem şube öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

Kas

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şübe Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuz öğretmen, veli ve öğrencilerine "Siber Farkındalık ve Güvenli İnternet " konulu seminer verildi.

Kas

"25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü" nde okul psikolojik danışmanımız Semine Dengeşik tarafından 11. sınıf öğrencilerimize seminer verilmiştir

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuz öğretmen ve personeli ile birlikte yemek programı icra edildi. Emekli olan ve tayinen okulumuzdan ayrılan öğretmen ve personelimize hizmetlerinden dolayı okul müdürümüz tarafından plaket takdim edildi.

Kas

KADES uygulaması, son yıllarda giderek artan kadına şiddet olaylarının önüne geçebilmek ve kadınlara yardım edebilmek amacıyla geliştirilmiştir.   Eşinden veya bir başkasından şiddet gören ya da şiddete maruz kalma ihtimali olan kadınlar, akıllı telefonları üzerinden yapacakları ihbarlarda hızlı bir şekilde bu iş için kurulan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi'ne ulaşabiliyorlar.
  Akıllı telefon kullanıcısı bir kadının, Google Play Store ve Apple Store uygulamasından indireceği "Kadın Destek Uygulamasını (KADES)", T.C. Kimlik Numarasını girerek ve sonrasından EGM serverlarından gelen aktivasyon kodu ile aktif hale getirebileceği uygulama ile aile içi ve kadına yönelik şiddet mağduru kadınların acil durumlarda cihaz konum bilgisini açarak bir tuşla 155 Polis İmdat Acil Çağrı Merkezine ulaşarak, yardım çağrısının yapıldığı olay yerine en yakın ekip veya devriyenin sevk edilerek olaya müdahalesi sağlanacaktır.

İçişleri bakanlığının KADES projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Bilgilendirici videoyu izlemek için tıklayınız.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle ebediyete intikal etmiş ve şehit olan öğretmenlerimiz için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğü koordinesinde Malatya Anadolu İHL öğretmen ve öğrencileri tarafından 10 hatim okundu. Okunan hatim ile ilgili program 23 Kasım Perşembe günü ikindi namazı öncesinde Yeni Camii'de Kur'an-ı Kerim tilaveti, mevlid-i şerif ve hatim duası icra edildi. Programa teşriflerinden dolayı il milli eğitim müdür yardımcılarımıza, şübe müdürlerimize, il müftü yardımcımıza, müftlük çalışanlarına, Yeni camii imam ve müezzinlerine, okul müdürümüz başta olmak üzere idareci ve öğretmenlerimize, hafız öğrencilerimize ve programa katıkı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şehit Olan,Ebediyete İntikal Eden Öğretmenlerimiz için Hatim Programı

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Malatya İl Müftülüğünün Koordinesinde, Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerince Hazırlanan Hatim Programına Teşrifleriniz Bizleri Onurlandıracaktır.

Hatice ÖZDEMİR

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü

HATİM PROGRAMI

Tarih : 24.11.2022 Perşembe Öğle Namazı

Yer : Hacı Yusuf Taş Cami (Yeni Cami)

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi. Program kapsamında edebiyat öğretmenimiz Nuran Altuner ve tarih öğretmenimiz İbrahim Fatih Durutürk rehberliğinde öğrencilerimiz okul panosunu düzenlediler. Saat 09:05 te siren sesiyle beraber iki dakakalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Öğrencilerin bilgilendirici yazı ve şiir okumalarıyla sona erdi.

Kas

Teknofest 2023 Teknoloji Yarışmalarında bilgi ve yardım almak için 08.11.2022 tarihinde projesi olan öğrencilerimiz ile Malatya Deneyap atölyesine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete okulumuz Bt Rehber öğretmeni Yavuz Yıldız ve ihl meslek dersleri öğretmeni Hüseyin Köksal eşlik ettiler. İlgi ve alakaları için deneyap atölyesi koordinatörü Şeyma İnceler hanıma teşekkür ediyoruz.

Kas

2022-2023 Eğitim öğretim yılı içinde yapılacak deneme sınavları takvimi aşağıdaki gibidir.

Kas

04.11.2022 tarihinde Malatya Beydağı Gençlik Merkezi Deneyap Atölyesi yetkilileri tarafından okulumuz 10 ve 11.sınıf öğrencilerine Teknofest 2023 Teknoloji Yarışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kas

Üniversite sınavına hazırlık programı kapsamında öğretmen, öğrenci ve velilerimize YKS hazırlık sürecinde okulumuzda yapılan ve yapılması planlanan calismalar hakkında bilgi verildi.